Eva

Eva Uijting

Account Manager

Klantcontact expert met Tax Law achtergrond en passie voor de Zorg.

Excellent patiëntcontact in uitvoering.

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Wat doe je als je een zorgbedrijf overneemt en het patiëntcontact niet zomaar in je eigen inhouse IC kunt onderbrengen omdat de expertises & workflows te ver uit elkaar liggen? Patch nam deze uitdaging op en binnen een termijn van 3 maanden waren alle processen van het overnamebedrijf gedocumenteerd en onze medewerkers opgeleid voor deze specifieke zorgdiscipline.

In onze aanpak stond in de 1e fase (1 maand) het documenteren van werkprocessen, procedures en applicaties centraal. Parallel hieraan werden de Patch medewerkers getraind en startten we al met uitvoerend patiëntcontact als “overflow” ondersteuning. We hadden immers al ruime ervaring met patiëntcontact en bijbehorende taken als afspraakplanning en Zorgdomein.

In de twee opvolgende maanden namen de Patch medewerkers stap voor stap de gehele 1e lijn patiëntcontact operatie over volgens de standards van het moederbedrijf.
Resultaat is nu een excellent gecertificeerde data-driven uitvoering.

Excellent in kwaliteit bevonden door brancheorganisatie KSF (ISO 18295) met een aanpak die borg staat voor doorontwikkeling en verbetering van de dienstverlening op basis van bewezen successen.
Kies ook voor de voorsprong met alle zekerheden die Patch biedt.

Wat doe je als je een zorgbedrijf overneemt en het patiëntcontact niet zomaar in je eigen inhouse afsprakenbureau kunt onderbrengen omdat de expertises en de workflows te ver uit elkaar liggen? Patch nam deze uitdaging aan en binnen een termijn van drie maanden waren alle processen van het overnamebedrijf gedocumenteerd en onze medewerkers opgeleid voor deze specifieke zorgdiscipline.

In onze aanpak stond in de 1e fase (één maand) het documenteren van werkprocessen, procedures en applicaties centraal. Parallel hieraan werden de Patch medewerkers getraind en startten we al met uitvoerend patiëntcontact als “overflow” ondersteuning. We hadden immers al ruime ervaring met patiëntcontact en bijbehorende taken als afspraakplanning en Zorgdomein.

In de twee daaropvolgende maanden namen de Patch medewerkers stap voor stap de gehele eerstelijns patiëntcontact operatie over volgens de standards van het moederbedrijf.
Resultaat is nu een excellent gecertificeerde datadriven uitvoering.

Excellent in kwaliteit bevonden door brancheorganisatie KSF (ISO 18295) met een aanpak die borg staat voor doorontwikkeling en verbetering van de dienstverlening op basis van bewezen successen.
Kies ook voor de voorsprong met alle zekerheden die Patch biedt.

Meer om te lezen:

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Die heb je gevonden. Zin om te sparren over de ontzorging die wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Plan hier onder een vrijblijvende call in met onze zorgspecialiste. 

Let's connect!

Vul onderstaand formulier in en kom er samen met Eva achter hoe we jouw klantcontact naar een hoger niveau kunnen tillen.