Expert in het organiseren van excellent klantcontact

Maak elke klantinteractie
excellent productief simpel waardevol menselijk

We zijn expert op het organiseren en uitvoeren van Excellent klantcontact. Dit betekent dat we de beste klantbeleving leveren in een veilige en vertrouwelijke omgeving. De uitvoering van ons cliënten en klant contact ademt sturingsdata uit die als bouwstenen worden gebruikt voor de permanent verbetering van de dienstverlening.

#12040517

Expert in het ontwikkelen, verdiepen en onderhouden van klantrelaties.

In deze sectoren zijn wij actief

Financiële Dienstverlening

In de huidige tijd waar snelheid, diepgang, flexibiliteit en complexiteit hand in hand gaan, zoekt u een klantcontact partner die efficiënt kan schakelen om uw bedrijf bereikbaar te houden, u multichannel ondersteunt met klant en lead conversie en uw retentie campagnes laat renderen.


Zorg

Zorg wordt almaar complexer onder een toenemende “grijze druk”, waarin de verwachtingen van patiënten steeds hoger gesteld worden en de noodzaak voor optimalisatie van communicatiekanalen met cliënten onvermijdelijk is. Kwalitatief patiëntencontact en de organisatie hiervan kan een flinke uitdaging zijn.

Retail

In de Retailsector wordt Klantcontact vaak met behulp van Selfservice en Bots toegepast. Het is een effectief hulpmiddel waarmee consumenten zelf de antwoorden op hun vragen kunnen vinden en hun zaken online kunnen regelen. Wanneer dit klantgericht is ingericht, is het een effectief instrument en de uitvoering kostenefficiënt.

Je bent in goed gezelschap.

Wij werken samen met o.a. :

Ontmoet de mensen die jou begeleiden op de weg naar excellent klantcontact.

Wie mag jou verder helpen?

Fotografie_patch-1 (1)

Finance Expert

Joep van Hees

Partner

Gecertificeerd expert tot op het bot met een passie voor financiële vraagstukken. Een positief ingestelde bouwer met energie voor 10, altijd goede zin en dol op zijn tweeling.

Zorgspecialist

Eva Uijting

Accountmanager

Klantcontact expert met Tax Law achtergrond en passie voor de Zorg. Een
systeembouwer dus die weet hoe je risicobeheersing managet met de beste
klantbeleving.

Retaildeskundige

Eric Uijting

Partner

Met 30 jaar klantcontact ervaring de kennisbank en ons expertisecenter. Zijn passie is het optimaliseren van de klantbeleving in de keten met een focus op business development.

Bewezen kwaliteit

Relevante Certificaten & Keurmerken

Wft Gecertificeerd;
Meerdere certificeringen

Lid van de klantenservicefederatie

ISO Gecertificeerd voor excellent klantcontact

ISO Certificering: Informatiebeveiliging

Hier zijn we trots op:

Dit vinden onze klanten:


Patch ondersteunt ons bij het slim organiseren van patiëntcontact en zorgt dat onze patiënten met alle nodige aandacht, vriendelijk en professioneel te woord worden gestaan. Wij ervaren Patch als een partner die actief met ons meedenkt en proactief advies geeft wanneer zij mogelijkheden voor optimalisering ten behoeve van kwaliteit en processen zien. Zo ondersteunen zij ons momenteel bijvoorbeeld bij de certificering voor ISO 18295 (Excellent Klantcontact). Het zorgteam geeft elke dag net een beetje meer ten behoeve van een beter resultaat en betere kwaliteit, Patch sluit daar als partner mooi bij aan. Want beter worden doe je samen.

Fikret Sinan

Manager Informatie Centrum
Equipe Zorgbedrijven

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Die heb je gevonden. Zin om te sparren over de ontzorging die wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Plan hier onder een vrijblijvende call in.

Let's connect!

Vul onderstaand formulier in en kom er samen met Joep achter hoe we jouw klantcontact naar een hoger niveau kunnen tillen.

Let's connect!

Vul onderstaand formulier in en kom er samen met Eva achter hoe we jouw klantcontact naar een hoger niveau kunnen tillen.

Let's connect!

Vul onderstaand formulier in en kom er samen met Eric achter hoe we jouw klantcontact naar een hoger niveau kunnen tillen.