Joep-patch-seated

Joep van Hees

Partner

Gecertificeerd expert tot op het bot met een passie voor financiële vraagstukken.

Excellent klantcontact in de financiële dienstverlening

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Wat doe je als organisatie met meer dan honderd financiële advieskantoren om jouw adviseurs zich vooral met adviseren bezig te laten houden? En dus maximaal declarabel te zijn? Dat doe je onder andere door hen optimaal te faciliteren en hen van klanten te voorzien. Zo benut je de aanwezige adviescapaciteit zo slim mogelijk.

Patch helpt dit soort organisaties bij het kwalificeren van de adviesaanvragen en het completeren van klantdossiers. Adviseurs, in de meeste gevallen specialisten in hun vakgebied, kunnen zich daardoor focussen op hun belangrijkste taak: het geven van hoogwaardig advies. 

Om onze opdrachtgevers een passende oplossing te bieden, hebben we onze organisatie door en door gecertificeerd met alle benodigde AFM en WFT certificaten. Hiermee voldoen we aan de wettelijke eisen en zijn we WFT compliant. Om daarnaast waarde in de keten toe te voegen hebben we onze eigen client officers opgeleid om de specifieke taken uit te voeren in het adviesproces, die een adviseur niet hoeft te doen (aanvragen kwalificeren en klantdossiers completeren). 

Financiële adviseurs zelf ’koude’ adviesgesprekken laten voeren of de zorgportefeuille telefonisch opvolgen is niet meer van deze tijd. De client officers van Patch nemen deze taken over. Hierbij werken we uiteraard op de applicatie van onze opdrachtgever en bedienen we alle vestigingen met maatwerk. Zo benutten we de beschikbare adviescapaciteit maximaal en creëren we de beste klantbeleving voor zowel onze opdrachtgevers als hun klanten.

Ook geïnteresseerd in deze gecertificeerde kwalificatie van klanten en portefeuilles? Kies voor de excellente voorsprong met alle zekerheden die Patch biedt. 

Meer om te lezen:

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Die heb je gevonden. Zin om te sparren over de ontzorging die wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Plan hier onder een vrijblijvende call in met onze expert.

Let's connect!

Vul onderstaand formulier in en kom er samen met Joep achter hoe we jouw klantcontact naar een hoger niveau kunnen tillen.