De Patch formule:

De weg naar het beste resultaat

Onze visie:

De wereld om ons heen wordt steeds complexer, meer mensen – meer digitaal — meer regels – meer (dagelijkse) verstoringen. Daarbij komt dat onze maatschappij vergrijst en individualiseert. Dat heeft zo zijn gevolgen:

Voor de oudere generatie gaat de huidige informatietechnologie vaak sneller dan hun belevingswereld kan bevatten. Jonge mensen daarentegen vinden nog zeker hun weg, maar echt lezen doen ze niet meer…, ze prevaleren beeld boven tekst. Bovenal worden we “Koppensnellers”, thuis en op het werk. Alles moet snel, want een volgende activiteit wacht telkens op ons. Onderweg is de smartphone, onze “liefde voor het leven”, een  vaste reisgezel. Zelfs aandacht digitaliseert.

Beslissingen worden veelal gebouwd op incomplete of gefragmenteerde  informatie, waarvan niet duidelijk, wie de bron is en welke waarde je eraan moet hechten. Bedrijven en organisaties opereren in deze complexe sociale samenhang en proberen hun doelgroepen te bereiken en hun producten en diensten aan te bieden.

Patch is de betrouwbare baken die bedrijven en hun klanten helpt het overzicht te behouden en de juiste beslissingen te nemen, iedere dag opnieuw. Patch vindt dat iedereen recht heeft op Excellent klantcontact. Excellent klantcontact levert de voorsprong en zekerheden die nodig zijn als bouwstenen voor de toekomst.

Gedreven door
Excellent klantcontact

Excellent klantcontact in uitvoering helpt bedrijven en hun klanten het overzicht te behouden en de juiste beslissingen te nemen op basis van betrouwbare informatie. Patch vindt dat alle organisaties en bedrijven en hun klanten recht hebben op Excellent klantcontact.

Duurzame Klantrelaties

Heeft je organisatie een uitdaging op het gebied van klantcontact, dan staan we voor je klaar. We leggen het accent op de duurzame klantrelatie en hierin speelt het klantvertrouwen een zeer grote rol.

Meertalige service

We voeren drietalig (Frans, Nederlands & Engels) hoogwaardig klantcontact in de Benelux uit voor onze opdrachtgevers. We geven onze klanten voorsprong door het leveren van Data driven Excellent klantcontact.

Meet the team

Team

Joep van Hees

Eric Uijting

Eva Uijting

Chaim van den Boom

Eric Pors

Onze kernwaarden:

0 +

Jaar ervaring

Patch helpt bedrijven en hun klanten al sinds 1996 de juiste beslissingen te nemen op basis van betrouwbare informatie.

0

Medewerkers

Patch is een organisatie met 30 toegewijde medewerkers en ruim 100 callcenter agents.

Video afspelen

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Die heb je gevonden. Zin om te sparren over de ontzorging die wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Plan hier onder een vrijblijvende call in.