Fotografie_patch-22-removebg-preview

Eric Uijting

Partner

Mijn passie is het optimaliseren van de klantbeleving in de keten met een focus op business development.

Excellent klantcontact in de retail

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Wat doe je als je er maar niet in slaagt je telefoonverkeer succesvol in te zetten voor verkoopdoeleinden? Geen afspraken, geen toezeggingen, geen verkoop. Je (telefonische) verkoper of je winkelpersoneel zal zich niet zozeer ontregeld voelen – het hoort erbij – maar wel ontmoedigd.  

De geïnvesteerde telefoontijd zou natuurlijk moeten resulteren in een volle orderportefeuille of toch minstens een agenda vol met afspraken. Maar het resultaat is klant- en omzetverlies en minder tevreden klanten vanwege een ondermaatse klantbeleving. 

Voor alle bedrijven die het in de huidige competitieve markt belangrijk vinden dat de verkoop groeit en de agenda vol komt, biedt Patch het beste dienstenpakket. Met gecertificeerde medewerkers levert Patch kwalificatie, boeking en agenda services (klant kwalificatie, boeking en beheer van winkel-, showroom- en werkplaatsagenda’s). Dit in eerste- en tweedelijns klantcontact, vanuit ons kantoor in ’s-Hertogenbosch.

Voor onze opdrachtgevers kwalificeren wij op permanente basis, dagelijks leads- en klanten met koopsignalen, of contact triggers. Doelstelling hierbij is de agenda’s bij onze opdrachtgevers te vullen met serieuze verkoopkansen. Wij zorgen dat de gekwalificeerde afspraken aan de betrokken locaties worden toegewezen tot en met de boeking in het CRM van de klant, bijvoorbeeld Salesforce. 

De kansen voor de langere termijn bewaren we in de ‘kweekvijver’ en met een toegezegde opt-in zorgen we ervoor dat die klanten weer tijdig gecontacteerd worden. Hiervoor hebben wij in de loop der jaren kwalificatiemodellen ontwikkeld, die nog telkens op details worden bijgeslepen. 

Met de toename van kanalen en social media is permanente data-analyse een must, evenals het uitzetten van kleine proeftuinen om procesverbeteringen te testen. Zo worden telkens innovaties toegepast op basis van bewezen succes. 

Onze aanpak maakt opdrachtgevers blij en biedt hun klanten de beste beleving. De eigen medewerkers zullen zich gemotiveerd inspannen voor het werk waar zij goed in zijn: verkopen.

Geïnteresseerd in gekwalificeerde salesopportunities waar je zelf het werk niet voor hoeft te doen? Kies voor de excellente voorsprong met alle zekerheden die Patch biedt. 

Meer om te lezen:

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Die heb je gevonden. Zin om te sparren over de ontzorging die wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Plan hier onder een vrijblijvende call in met onze retailspecialist.

Let's connect!

Vul onderstaand formulier in en kom er samen met Eric achter hoe we jouw klantcontact naar een hoger niveau kunnen tillen.