Eva

Eva Uijting

Account Manager

Klantcontact expert met Tax Law achtergrond en passie voor de Zorg.

Afsprakenbureau flexibel ontzorgd.

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

In tijden van volumepieken of personeelskrapte kiezen zorginstellingen nog vaak voor uitzendkrachten ter ondersteuning van het afsprakenbureau. Waarschijnlijk vanwege gemak, snelheid en flexibiliteit. Maar is dat eigenlijk allemaal wel zo slim?


Een telefoontje volstaat soms al om de volgende dag een kandidaat ter beschikking te hebben, dus gemakkelijk is het zeker (als er sprake is van een contract). Maar de medewerker moet dan wél eerst ingewerkt worden, een werkplek krijgen, autorisatie krijgen voor de systemen waarmee gewerkt wordt, begeleid worden etc. Volstaat de kandidaat niet, dan laat je de volgende komen (als die er is), maar moet je wel weer het hele proces doorlopen.


Patch biedt een slimmere oplossing om volumepieken en personeelskrapte op te vangen. Met eigen gecertificeerde zorgmedewerkers leggen wij een flexibele schil rond uw afsprakenbureau. En ja, autorisatie tot de systemen heeft Patch natuurlijk ook nodig. Maar de flexibele planning van de ondersteuning, het inwerken, de permanente educatie, de kwaliteitsmonitoring en de rapportages van de uitvoering, dat nemen we allemaal uit handen. Wij zijn klantcontactspecialisten omdat dit 100% ons vak is. Dat betekent dat we op basis van data en inzichten het patiëntcontact laten groeien in waarde.

Tel hierbij op dat het tarief van de uitzendkracht hoger is dan dat van onze gecertificeerde medewerkers, de overhead inspanningen voor de eigen klantcontactorganisatie afnemen en de klanttevredenheid toeneemt. Dan blijkt toch dat er ook duurzame oplossingen zijn om pieken, tekorten en tijdige afwikkeling van Zorgdomein op te lossen!
Kies ook voor de voorsprong met alle zekerheden die Patch biedt.

Meer om te lezen:

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Die heb je gevonden. Zin om te sparren over de ontzorging die wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Plan hier onder een vrijblijvende call in met onze zorgspecialiste. 

Let's connect!

Vul onderstaand formulier in en kom er samen met Eva achter hoe we jouw klantcontact naar een hoger niveau kunnen tillen.