Eva

Eva Uijting

Account Manager

Klantcontact expert met Tax Law achtergrond en passie voor de Zorg.

Zoveel mogelijk geld naar de patiëntenzorg.

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

In de zorgsector staat zorg voor de patiënt op één. Dat ligt natuurlijk voor de hand en geldt uiteraard ook voor het patiëntcontact dat de ’afsprakenbureaus van ziekenhuizen uitvoeren. Maar stel dat je zonder risico’s eenvoudige verbeteringen in de uitvoering van het patiëntcontact kunt doorvoeren, waardoor er meer geld overblijft voor de zorg zelf. Dat zou een goede ontwikkeling zijn… toch?


Patch helpt zorgaanbieders die slimme verbeteringen te implementeren en toe te passen. Met eigen gecertificeerde zorgmedewerkers leggen wij een flexibele schil rond uw afsprakenbureau. Resultaat is een excellent gecertificeerde en datagedreven uitvoering van patiëntcontact (ISO 18295).

Die flexibele schil helpt u het patiëntcontact slimmer, hoogwaardiger en efficiënter uit te voeren:
slimmer omdat het de capaciteitsplanning van uw afsprakenbureau een stuk eenvoudiger maakt; hoogwaardiger omdat zowel uitgaande telefooncontacten vanuit Zorgdomein als binnenkomende telefooncontacten voor afspraakplanning geborgd zijn en sneller afgewikkeld worden; efficiënter met een gecertificeerd expert zorgteam dat sneller, goedkoper en flexibeler is. En oh ja, onze tarieven zijn inderdaad lager dan die van uw eigen organisatie (en van uitzendkrachten).

Kies voor de voorsprong met alle zekerheden die Patch biedt.

Meer om te lezen:

Zorg

Afsprakenbureau flexibel ontzorgd.

In tijden van volumepieken of personeelskrapte kiezen zorginstellingen nog vaak voor uitzendkrachten ter ondersteuning van het afsprakenbureau. Waarschijnlijk vanwege gemak, snelheid en flexibiliteit. Maar is

Meer lezen »

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Die heb je gevonden. Zin om te sparren over de ontzorging die wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Plan hier onder een vrijblijvende call in met onze zorgspecialiste. 

Let's connect!

Vul onderstaand formulier in en kom er samen met Eva achter hoe we jouw klantcontact naar een hoger niveau kunnen tillen.